Menu Luk

Program

08.00-09.00

Registrering og let morgenmad på Radisson

09.00-10.00

Fælles foredrag på Radisson
Hjernen og arbejdsglæden v/ Peter Lund Madsen

10.00-17.00

Messe og kurser i Musikhuset

Vælg mellem gult eller grønt spor

10.30 – 12.00 Nysgerrig – også på din DentalSuite?
Tips og Tricks, v/ Lars Poulsen

10.30 -11.30 Hands-on/Mini kursus – vælg mellem:

Kofferdam på 2 min, tips og tricks – Hands on (UDSOLGT)
v/ Eddie Basson

Fuld kontrol over blødning og væv inden aftryk – Mini kursus
v/ Mathias Diernæs

12.00 – 14.00 Messe

10.30 – 12.00 Messe

12.15 – 13.45 al dente – work smarter, not harder
Tips og Tricks, v/ Anette Schultz

12.00 – 13.00 Hands-on/Mini kursus – vælg mellem:

Kofferdam på 2 min, tips og tricks – Hands on (UDSOLGT)
v/ Eddie Basson

Fuld kontrol over blødning og væv inden aftryk – Mini kursus
v/ Mathias Diernæs

11.00-13.00

Frokost i messeområdet i Musikhuset

14.00 – 15.00: Foredrag – vælg mellem:

Når rodkanalen ikke er cirkulær, 3D endodonti.
v/Spyros Floratos

Dentale adhæsiver, evidens og klinik samt vigtighed af hærdelampen.
v/ Markus Lenhard

Klinikassistents rolle under optagelse af anamnese.
v/ Jan Tagesen

15.00 – 17.00: Messe

14.00 – 15.15: Messe

15.15 -16.15: Foredrag – vælg mellem:

Når rodkanalen ikke er cirkulær, 3D endodonti.
v/Spyros Floratos

Dentale adhæsiver, evidens og klinik samt vigtighed af hærdelampen.
v/ Markus Lenhard

Klinikassistents rolle under optagelse af anamnese.
v/ Jan Tagesen

16.15-17.00: Messe

11.00 – 17.00
Speakers corner
11.00 – 12.00 – GDPR– en hurtig up-date og de seneste nyheder v/Isabel Brandt Jensen  
12.30 – 13.30 – Ni fif til at sikre god journalføring v/Marianne Bockhof  
14.00 – 14.30 – Den tætte 3D rodfyldning – sikres med Elements Free v/Kenneth Jordy
15.00 – 15.30 – everStick – splints og individuelle rodstifter v/ Mathias Diernæs
16.00 – 16.30 – Guided Biofilm Therapy (GBT) – “Profylakse-kompasset” v/ Lars Clever

17.00 – 18.00
Happy hour på Radisson med networking og omklædning

18.00-01.00
Middag og fest på Radisson
– 3 retters menu, inkl. vin, øl og vand ad libitum under middagen
– Fest, musik og dans v/Tim Christensen, Martin Brygmann og Christopher